Bedriftsetablering

Dersom du har en forretningsidé så kan vi bidra med å utvikle din forretningsmodell og lage forretningsplan sammen med deg. Vi gir råd om hvilken selskapstype du bør velge og hva innholdet kan være og avklare øvrige praktiske forhold.

Går du rundt med en forretningsidé og trenger bistand eller dytt i ryggen for å komme i gang? Hvor skal jeg egentlig starte og hva trenger jeg for å komme i gang, koster det mye, må jeg ha masse penger, eller er det bare å trykke på startknappen?

Dette lurer mange på og vi kan gi deg veiledning for veien videre. Kanskje kan vi sammen finne en god vei videre for din idé. Vi har solid erfaring med de forskjellige stegene du må gjennom for å starte.

Det finnes også ulike tilskuddsordninger som kan være med å dekke en del av dine utgifter for å komme i gang. Vi bistår gjerne med å lage søknader fra de ulike tilskuddsordningene som kan finansiere deler av kostnadene med bedriftsetableringen.

Grundere og nyetablerere lurer ofte på hva som er risikoen med å starte egen virksomhet og hva man bør være særlig oppmerksom på i startfasen. Det er mange ting å tenke på, men det viktigste er om du har en forretningsmodell som er levedyktig over tid.

Fremtidens forretningsmodeller vil utvikles slik at de er bærekraftige langs flere dimensjoner.
Det gjelder både for klimaet, sosiale og økonomiske forhold. Her har vi spisskompetanse og vil gjerne bistå og utfordre deg på din forretningsidé. Sammen kan vi diskutere oss frem til gode løsninger som gjør at kanskje din forretningsidé kan utvikles slik at du har en fordel mot dine konkurrenter i markedet.

Ta kontakt med oss så tar vi en god prat om hva som kan være smarte valg for deg/dere.