ENØK-tiltak

Gávcci ønsker å levere rådgivning på hvilke ENØK tiltak du kan gjennomføre i egen bolig. Inntil videre er denne tjenesten under planlegging og mer informasjon kommer her.

ENØK tiltak vil være en svært viktig del av løsningen på klima- og naturkrisen. Det er avdekket et enormt potensiale for mindre bruk av energi i våre bygninger. Her i Norge benytter vi mest energi til oppvarming av boligen. Det aller enkleste klimatiltaket i norske husholdninger er å bruke mindre energi. Det frigjør energi til elektrifisering samt bidrar til at vi ikke behøver å gjøre naturødeleggende inngrep for å produsere mer energi.

Har selv installert smartstyring på oppvarming og i tillegg gjort ett tiltak på etterisolering. Det reduserte årlig strømforbruk med hele 30%!

Mer informasjon om rådgivning på ENØK tiltak fra Gávcci vil kommer her når tjenesten og samarbeidspartnere for leveranser er klare. Inntil da, reduser varmen i rom som ikke er i daglig bruk, nyt dusjen ved å installere sparedusj og spar penger til dine ENØK tiltak.