screenshot fra NRK der de intervjuet Per Olaf Persen i Gávcci

Kommunikasjonsstrategi

Effektiv kommunikasjon er nøkkelen til å engasjere målgrupper og formidle viktige budskap. Gávcci tilbyr skreddersydde kommunikasjonsstrategier som hjelper din virksomhet med å nå sine mål og kommunisere bærekraftige løsninger på en tydelig og engasjerende måte.

Vi tilbyr følgende tjenester innen kommunikasjonsstrategi:

  • Utvikling av Kommunikasjonsstrategier: Vi utvikler helhetlige strategier som reflekterer din virksomhets verdier og mål. Vi kartlegger din nåværende kommunikasjon, identifiserer målgrupper, og lager planer som sikrer at dine budskap når frem på riktig måte.
  • Presentasjoner: Vi bistår med å lage profesjonelle presentasjoner som tydelig formidler dine bærekraftige løsninger og prosjekter. Dette inkluderer design av visuelt engasjerende presentasjoner og utarbeidelse av innhold som er lett å forstå og som resonnerer med publikum.
  • Formidling av Bærekraftige Løsninger: Vi hjelper din virksomhet med å formidle sine bærekraftsinitiativer og løsninger til en bredere målgruppe. Dette inkluderer produksjon av innhold som artikler, blogginnlegg, infografikker og videoer som fremhever dine bærekraftige prosjekter.
  • Sosiale Medier: Vi utvikler og implementerer strategier for sosiale medier som øker din tilstedeværelse og engasjerer dine følgere. Vi hjelper deg med å velge de riktige plattformene, utvikle innholdsplaner, og analysere resultatene for kontinuerlig forbedring.
  • PR og Mediekontakt: Vi bygger relasjoner med media og utvikler PR-strategier som øker synligheten til din virksomhet. Dette inkluderer skriving av pressemeldinger, organisering av pressekonferanser, og håndtering av mediehenvendelser.
  • Internkommunikasjon: Vi utvikler strategier for å forbedre kommunikasjonen innen din organisasjon. Effektiv internkommunikasjon er avgjørende for å sikre at alle medarbeidere er informert, engasjert, og motivert til å bidra til virksomhetens suksess.
  • Krisehåndtering: Vi tilbyr rådgivning og støtte for å håndtere kommunikasjon i krisesituasjoner. Vi hjelper deg med å utvikle beredskapsplaner, trene nøkkelpersonell, og håndtere kommunikasjonen under og etter en krise for å beskytte din virksomhets omdømme.

Hos Gávcci forstår vi viktigheten av autentisk og inkluderende kommunikasjon. Vår tilnærming bygger på respekt for mangfold og urfolkskunnskap, og vi hjelper deg med å formidle dine budskap på en måte som skaper tillit og bygger sterke relasjoner.

Eller gå direkte til