For en bærekraftig og inkluderende fremtid

Gávcci ønsker at folk, bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor skal lykkes på en inkluderende måte som gagner natur, klima og mennesker. Vi tror på sunn vekst for alle, uavhengig av hvor på kloden de befinner seg, fordi vi har bare én planet

Gávcci leverer helhetlig ESG-rådgivning (Environmental, Social, and Governance) til mange typer virksomheter, med fokus på valg som er bra for folk, klima, natur og forretningsutvikling. Valgene vi tar innenfor økonomi påvirker både klima og sosiale forhold.

Hos oss samer har vi et ord som beskriver dette godt – Birgejupmi, som betyr å klare seg slik at vi også tar hensyn til kommende generasjoner. Dette verdisynet er grunnleggende i Gávcci sin rådgivning.

Per Olaf og Katharina stå foran Tanbru og smiler

Hva betyr Gávcci og hva symboliserer det

Gávcci er et samisk ord som betyr tallet åtte. Samene definerer året i åtte årstider, hvor hver årstid gir oss unike ressurser som kan høstes på en sunn og bærekraftig måte. Tallet åtte symboliserer også det uendelige, noe som styrer vår aktivitet og rådgivning.

Vår logo symboliserer det naturlige, ekte og evigvarende på en unik måte. Ta en ny titt på logoen, så vil du se dette klarere.

Våre tjenester

Gávcci tilbyr helhetlig rådgivning innen natur og klima, økonomi, forretningsutvikling og kommunikasjon. Vi bistår privatpersoner, bedrifter, offentlig sektor og frivillige organisasjoner med valg som fremmer sunn vekst og bærekraftig utvikling.

Natur og Klima: Rådgivning som sikrer bærekraftige løsninger og ivaretar naturlige ressurser.

Økonomi: Økonomisk rådgivning som fremmer ressursproduktivitet og langsiktig lønnsomhet.

Forretningsutvikling: Strategier og løsninger for bærekraftig forretningsutvikling.

Kommunikasjon: Rådgivning innen presentasjoner, bærekraftskommunikasjon og strategisk kommunikasjon.

Tilstrekkelig mer lønnsom, ressursproduktiv og inkluderende år for år. Dette er  definisjon på Grønn Vekst, og det er styrende for Gávcci sin rådgivning.

Per Olaf og Katharina stå foran Tanbru og smiler

Hvem står bak Gávcci

Per Olaf Persen
En naturlig ekte Per Olaf Persen med enkle og gode verdier. Har jobberfaring fra varehandel og finansbransjen som lykkelig kjøpmann i Rema 1000 og banksjef i mange år. Har nylig gjennomført master of management programmet ved Handelshøyskolen BI med fagene grønn vekst, digitalisering, innovasjon og forretningsutvikling.

Har vokst opp i et godt samisk bygdemiljø hvor tradisjonskunnskap er bygget, utviklet og videreført over mange generasjoner. Vi som vokser opp på bygda lærer tidlig å ta ansvar og når vi får tillit tar vi godt vare på den og sørger for at du forstår at tillit skal være gjensidig. En jordnær oppvekst danner sammen med solide jobberfaringer og tidsriktig påfyll av kompetanse en solid plattform for å styre både kunder og Gávcci i riktig retning.

Katharina Messy
Katharina har vært daglig leder for et kommunikajonsbyrå i Nord-Norge og har vært gründer av flere startups. Med en master i visuell kommunikasjon fra Kunsthøyskolen i Bergen og flere kurs innen bærekraftig utvikling, er Katharina godt rustet til å lede vår kommunikasjon og bærekraftsinitiativer. Til høsten starter hun på “Grønn vekst”-programmet ved Handelshøyskolen BI.

Oppvokst i Tyskland, har Katharina jobbet i kommunikasjonsbransjen i Tyskland, Irland og Norge. Hun er opptatt av natur og bærekraft, og har en sterk evne til å finne nye løsninger for våre kunder. Katharina er flink på kommunikasjon og strategier, og hennes åpne holdning til å lære nye ting og finne grønne veier som er bra for alle, gjør henne til et verdifullt medlem av Gávcci-teamet.

Samarbeidspartnere og jobbmuligheter

Gávcci samarbeider med ulike partnere for å kunne levere kvalitet innenfor hele vårt tjenestespekter. Våre samarbeidspartnere hjelper oss med å sikre at vi kan tilby de beste løsningene innen natur, klima, bærekraft og forretningsutvikling.

Er du på utkikk etter en ny jobb og nysgjerrig på jobbmulighetene hos Gávcci? Vi vurderer fortløpende behovet for nye medarbeidere. Vi verdsetter kompetanse om natur, klima og forståelse av nye forretningsmodeller, uavhengig av hvor i landet du bor. Hvis du kan identifisere deg med Gávcci sine verdier og tankesett, ønsker vi at du tar kontakt med oss.