Forretningsutvikling

Snødekt fjell
Vi kan være en god diskusjonspartner for å vurdere om ditt selskap har en forretningsmodell som er tilpasset løpende og forventede endringer i markedet. Vi vil også utfordre ditt selskap på mulighetene innenfor digitalisering og bærekraft.

Forretningsmodeller som er tilpasset dagens markedssituasjon kan ha lang levetid og gi din virksomhet en trygg og forutsigbar hverdag, men innovasjonsbølger kommer som oftest uventet og endrer brått spillereglene i din bransje. Det «grønne skiftet» blir omtalt som den sjette innovasjonsbølgen, og den er her nå! Hvordan er din virksomhet tilpasset den sjette innovasjonsbølgen?

Hva er egentlig en bærekraftig forretningsmodell? Digitalisering, det grønne skiftet og bærekraft er begreper som det nærmest har gått inflasjon i å bruke, men hva betyr egentlig dette og er din virksomhet endel av morgendagens løsning eller problem for klimaet? Vi har kompetanse til å diskutere dette og bidra med nye tanker og kunnskap for å se på om selskapet ditt bør fornye forretningsmodellen.

Enten det går veldig bra eller ikke fullt så bra økonomisk med virksomheten så kan det være mulig å forbedre dette. Skal du endre forretningsmodellen, gjøre nye investeringer, øke eller redusere bemanningen og lurer på hva som er smart så bistår vi gjerne i denne prosessen.

Ta kontakt så vurderer vi sammen med deg slik at du blir tryggere på dine valg.